آیا عسل گرمی است؟ آیا طبع عسل ها با هم متفاوتند؟ آیا همه افراد چه طبع گرم و چه طبع سرد می‌توانند عسل بخورند؟

در این صفحه پاسخ سوالات خود را در مورد طبع عسل ها دریافت می‌کنید.

مزاج شناسی علمی وسیع و گسترده است که کاربردهای فراوانی برای تشخیص و درمان مشکلات جسمی و روحی دارد. در حقیقت نوع غذایی که می‌خوریم می‌تواند بر تمامی اعضای بدن ما از مغز و اعصاب گرفته تا قلب و معده و کبد و کلیه ها تاثیر گذار باشد؛ در بعضی از انواع مزاج، خوردن یک غذای نامناسب می‌تواند عواقب زیادی داشته باشد.

به همین دلیل برآن شدیم محصولات‌مان را طبق طبع‌شان دسته‌بندی کنیم تا هم کمکی به انتخاب دقیق‌تر شما کرده باشیم و هم باورهای اشتباهی که افراد را از مصرف فرآورده‌های طبیعی مانند عسل طبیعی بی‌بهره می‌کند تعدیل کنیم.

اگر مزاج خود را می‌شناسید بلافاصله به پایین صفحه بروید و محصول مناسب خود را انتخاب کنید. برای کسانی که نسبت به مزاج خود آگاهی ندارند مروری خواهیم داشت به انواع مزاج و ویژگی‌های هر یک.

طبع عسل چیست؟

بطور کلی طبع عسل گرم است اما منشا گلی که عسل از آن حاصل می‌شود می‌تواند بر طبع عسل تاثیر بگذارد و طبع عسل را به سمت معتدل و سرد سوق دهد. سفیدانه محصولات خود را بر اساس مزاج افراد دسته‌بندی کرده است. افرادی با مزاج گرم می‌توانند محصولات طبع سرد یا متعادل و افرادی که مزاج سرد دارند می‌توانند از محصولاتی با طبع گرم استفاده کنند.

همه افراد چه دارای مزاج گرم یا مزاج سرد باشند می‌توانند بدون نگرانی عسل بخورند. رعایت اعتدال در مصرف هر ماده خوراکی همواره توصیه شده است و عسل طبیعی نیز از این قانون مستثنی نیست. برخی عسل ها طبع گرم تری نسبت به سایر عسل دارند مانند عسل آویشن که افراد با مزاج سرد می‌توانند در مصرف آن محتاط‌تر باشند.

عسل طبیعی آویشن
عسل طبیعی زول
عسل طبیعی گون گز
عسل طبیعی شوید
عسل طبیعی گون
عسل طبیعی یونجه
آیا به دنبال عسل درمانی هستید؟
محصولتون رو پیدا نکردین؟

تفاوت مزاج و طبع

طبع چیست؟

طبع در حقیقت حالت بدنی است که فرد با آن متولد می‌شود و نمی‌توان آن را عوض کرد. در چگونگی شکل گرفتن طبع عوامل زیادی از جمله وراثت، منطقه جغرافیایی، تغذیه و… تأثیرگذار هستند.
بسته به این که در چه خانواده‌ای و در چه اقلیم جغرافیایی به دنیا آمده‌اید، یکی از این طبع‌ها را خواهید داشت.
  • طبع سرد
  • طبع گرم
  • طبع معتدل

مزاج چیست؟

در کتاب ذخیره خوارزمشاهی که کتابی در زمینه پزشکی سنتی است ذکر شده، مزاج از ترکیب عناصر چهارگانه آب، آتش، خاک و باد در بدن پدید می‌آید. افرادی که از مزاج خاصی برخوردار هستند می‌توانند با تغییر شرایط زندگی مانند نوع تغذیه‌ای که دارند، بدن سالم‌تری داشته باشند.

با توجه به ترکیب عناصر چهارگانه (آب، آتش، باد، خاک) در بدن فرد دو دسته مزاج وجود دارد، مزاج معتدل و مزاج نامعتدل.
مزاج‌های اصلی عبارتند از:
  • مزاج گرم و خشک (صفراوی) – عنصر غالب: آتش
  • مزاج گرم و تر (دموی) – عنصر غالب: باد
  • مزاج سرد و خشک (سوداوی) – عنصر غالب: خاک
  • مزاج سرد و تر (بلغمی) – عنصر غالب: آب
مزاج شناسی
مزاج شناسی

خصوصیات جسمانی:

لاغر اندام هستند. رنگ چهره و سفیدی چشم آنان به زردی می‌زند. پوستی گرم و خشک دارند. دارای موی سر خشک، ضخیم و عموما تیره رنگ می‌باشند. عطش زیاد و دهانی خشک دارند. گرمایی هستند و تحمل فصل تابستان را ندارند و بهترین فصل برای ایشان فصل زمستان است. کم خواب هستند. تمایل به خوردن ترشی‌ها مثل لواشک و سرکه و هم چنین خوراکی‌های سرد مثل خیار و کاهو دارند و به خوردن خوراکی‌های شیرین و ادویه جات کمتر تمایل نشان می‌دهند.

خصوصیات روانی:

زود عصبانی شده و زود هم آرام می‌شوند. افرادی پر جنب و جوش، پر انرژی، باهوش و پرحرف هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.